Menu vaartochten

De menu’s zijn gebaseerd de aanwezigheid van de ijzeren voorraad, beperkte koeling en geen allergieën en een bemanning van 12 personen.
Aan de hand van de suggesties kunnen inkopen gedaan worden.

Hutspot   Spaghetti  
5 kg Aardappelen 4 Paprika’s
3 kg Winterpeen 0,5 kg Uien
1 kg Uien 3 Prei
12 Speklappen 1 kg Gehakt
    2 Tomaten saus
    1,5 kg Spaghetti
      Spaghetti kruiden
       
Hachee   Nasi  
5 kg Aardappelen 3 Nasi groentepakketten
1 kg Uien 1,5 kg Rijst
2 kg Hachee vlees 1 kg Nasi vlees
1 kg Appels, voor appelmoes 3 of 4 pakjes Nasikruiden (let op zijn niet NL te krijgen, dus meenemen vanuit Nederland)
2 Rode kool, pakjes/potten    
  Hachee kruiden    
  Laurierblad    
       
Stamppot andijvie Kip kerrie  
5 kg Aardappelen 4 Paprika’s
2 kg Andijvie/ of 12 bos raapstelen 4 Prei
0,5 kg Spekjes 12 Kipstukken
1 kg Gehakt 1,5 kg Rijst
      Kerrie kruiden/saus
       
Bloemkool   Bruine bonen/ Kapucijners
3 kg Aardappelen 1,5 kg Bruine bonen/kapucijners
3 Bloemkolen 1 kg Uien
4 Varkenshaasjes 0,5 kg Spekjes
    1 kg Appels (voor appelmoes)
    1 kg Gehakt
      Kapucijner/bruine bonen mix
       
Goulash   Vis  
8 Paprika’s 3 kg Aardappelen
1 kg Uien 2,5 kg Winter wortelen
1,5 kg Goulash vlees 1 kg Witvis (stomen/ stoven)
1 kg Rijst   Saus
  Goulash kruiden