Menu vaartochten

De menu’s zijn gebaseerd de aanwezigheid van de ijzeren voorraad, beperkte koeling en geen allergie├źn en een bemanning van 12 personen.
Aan de hand van de suggesties kunnen inkopen gedaan worden.

Hutspot   Spaghetti  
5 Aardappelen 4 Paprika’s
3 Winterpeen 0,5 Uien
1 Uien 3 Prei
12 Speklappen 1 Gehakt
    2 Tomaten saus
    1,5 Spaghetti
      Spaghetti kruiden
       
Hachee   Nasi  
5 Aardappelen 3 Nasi groentepakketten
1 Uien 1,5 kilo Rijst
2 Hachee vlees 1 kilo Nasi vlees
1 Appels, voor appelmoes 3 of 4 pakjes Nasikruiden (let op zijn niet NL te krijgen, dus meenemen vanuit Nederland)
2 Rode kool, pakjes/potten    
  Hachee kruiden    
  Laurierblad    
       
Stamppot andijvie Kip kerrie  
5 Aardappelen 4 Paprika’s
2 Andijvie/ of 12 bos raapstelen 4 Prei
0,5 Spekjes 12 Kipstukken
1 Gehakt 1,5 Rijst
      Kerrie kruiden/saus
       
Bloemkool   Bruine bonen/ Kapucijners
3 Aardappelen 1,5 Bruine bonen/kapucijners
3 Bloemkolen 1 Uien
4 Varkenshaasjes 0,5 Spekjes
    1 Appels (voor appelmoes)
    1 Gehakt
      Kapucijner/bruine bonen mix
       
Goulash   Vis  
8 Paprika’s 3 Aardappelen
1 Uien 2,5 Winter wortelen
1,5 Goulash vlees 1 Witvis (stomen/ stoven)
1 Rijst   Saus
  Goulash kruiden