Rondleidingen

De Kamper Kogge is gebouwd op de plek waar je nu de Koggewerf kunt bezoeken. Het schip heeft haar vaste ligplaats ’s winters in de Oude Buitenhaven, naast de Koggewerf.
De Koggewerf is ook de plek waar onze vrijwilligers het schip onderhouden. Hiervoor is een aantal traditionele gebouwen gebouwd, waarin de houtwerkplaats, expositieruimte, zeilenopslag, vergaderruimte, Taveerne.
Op de Koggewerf organiseren we rondleidingen met gids, waar we U vertellen over het ontstaan van de Hanze aan de hand van onze expo, Hanze huisje en Kamper Kogge.

Gedurende de winterstop wordt 1x per maand een rondleiding georganiseerd; mensen kunnen boeken door in de onderstaande kalender de dikgedrukte data  aan te klikken waarna de beschikbare tijden en plaatsen verschijnen.

Het tarief voor rondleidingen is €7,50 per persoon. Individueel kunt u direct boeken via de onderstaande boekingskalender van Leisure King, waarbij boekingskosten worden berekend. Per rondleiding zijn online maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

Wenst u een andere datum voor uw groep, of wilt u combineren met een Koggevaart of gebruik van de Taveerne, kunt u uw reservering aanvragen bij Joke Scholten via reservering@kamperkogge.nl. Houd u er rekening mee dat het verzorgen van een reservering voor groepen, één tot twee weken in beslag kan nemen. Voor groepen geldt een minimum van 7 personen, of een minimaal bedrag van €52,50. De rondleiding duurt zo’n anderhalf uur.